Osaajakortit

Erilaiset osaajakortit ovat valmiiksi suunniteltuja opintokokonaisuuksia, jotka on kehitetty yrityksille suunnattujen kyselyiden pohjalta.


Monipuolinen sisältö on koottu kolmen eri koulutusorganisaation vahvuusaloista.

Jatkuvan oppimisen koulutusmoduulien ansiosta voit suorittaa opintoja töiden ohessa.

Osaamisesi päivittäminen on paras keinosi edetä työuralla.

Ovatko työtehtäväsi muuttuneet? Tarvitsetko uutta teknologiateollisuuden osaamista?
Ota avuksesi osaajakortit!

Valitse alta sinulle sopivin osaajakortti:

Kestävän kasvun osaaja

Kestävän kasvun osaaja – osaajakortin alle on koottu kursseja sinulle, joka haluat kerryttää osaamista ilmastonmuutoksen ja kiertotalouden perusteista sekä niiden kääntämisestä liiketoiminnan hyödyksi.

Tekoälyasiantuntija

Ohjelmoinnin ja tekoälyn osaajakortin alle on koottu kursseja sinulle, joka haluat kerryttää osaamista ohjelmoinnin ja tekoälyn perusteista, sekä niiden hyödyntämisestä osana liiketoiminnan kehittämistyötä.

Data-analytiikan osaaja

Data-analytiikan osaaja – osaajakortin alle on koottu kursseja sinulle, joka haluat kerryttää osaamista data-analytiikasta ja sen kääntämisestä liiketoiminnan hyödyksi.

Teknisen myynnin osaaja

Teknisen myynnin osaajakortin alle on koottu kursseja sinulle, joka haluat kehittää myynti- ja markkinointiosaamistasi sekä ymmärtää digitalisaation ja digimarkkinoinnin roolin yrityksen liiketoiminnassa.

Suunnittelemme tarvittaessa sinulle tai yrityksellesi koulutussuunnitelman

Fakta #9 Ilman oikeanlaista osaamista et voi päästä haluamaasi työpaikkaan.

Fakta #12 Osaamisesi päivittäminen on paras keinosi edetä työuralla.

Fakta #8 Varmista paikkasi työelämässä ajantasaisella osaamisella.

Etkö löytänyt sopivaa osaajakorttia?

Rakenna itsellesi sopiva osaajakortti eri organisaatioiden jatkuvan oppimisen tarjonnasta.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. Tarjolla on opintoja niin AMK kuin YAMK.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Karelian AMK- ja YAMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat vahvistaa ammatillista osaamistasi tai muuten lisätä tietojasi ja taitojasi.

Itä-Suomen yliopisto 

Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen.

FITech-verkostoyliopisto

FITech tarjoaa  maksuttomia yliopistokursseja. Olitpa sitten työelämässä oleva aikuinen tai vielä opiskelija, FITechin tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin!