Webinaari: Jatkuvan oppimisen yhteistyörakenne Itä-Suomessa nyt ja tulevaisuudessa

 

Osallistu webinaariin Torstaina  21 tammikuuta 2021 kello 13:00-15:00. Millainen on jatkuvan oppimisen yhteistyörakenne Itä-Suomessa nyt ja tulevaisuudessa?

video conference 5167472 1920
Jatkuvan oppimisen tulevaisuuden suuntaviivoja määritetään valtakunnallisesti ennen joulua. Vastaavasti ELY-keskukset koordinoivat osaltaan jatkuvan oppimisen toimintoja maakunnissa. Samalla Itä-Suomen yliopisto, Karelia-AMK, ja Savonia-AMK tekevät aktiivista korkeakouluyhteistyötä jatkuvan oppimisen edistämiseksi koko toiminta-alueellaan.

Osana tätä monitoimijaista yhteistyötä järjestetään torstaina 21.1.2021 klo 13–15 webinaari, jonka tavoitteena on asiantuntijapuheenvuorojen kautta avata alueen jatkuvan oppimisen toiminnan rakenteita ja tehtävää yhteistyötä näkyviin entistä selkeämmin.

Tilaisuudessa Itä-Suomen yliopiston akateeminen rehtori Tapio Määttä kertoo aiheen parissa toimivan parlamentaarisen työryhmän linjauksista ja jatkuvan oppimisen valtakunnallisista näkymistä. Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan ELY-keskusten edustajat kertovat omasta toimintamallistaan ja avaavat oppilaitoksille suunnatun jatkuvaan oppimiseen kytkeytyvän kyselyn tuloksia.

Lisäksi kuulemme puheenvuorot Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen kuulumisista.
Webinaari on suunnattu ensisijaisesti järjestäjäorganisaatioiden henkilöstölle, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki jatkuvan oppimisen kehittämisen parissa työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa ja siihen voi osallistua oheisen linkin kautta: https://uef.zoom.us/j/61139481976?pwd=R3lpQktkcFpiSHFaN1drQkJ4bTA1UT09 (salasana 836851)

 

(kuva pixabay)

Logot: Vipuvoimaa EU:lta, ELY-keskus, EU-euroopan sosiaalirahasto.

Hankkeen toteuttajat

Toteuttajat