Ota DI-opintoihin varaslähtö

 

DI-opintoihin voi ottaa varaslähtöä tai voit kehittää omaa osaamistasi FITech-alustalla. FITech-verkostoyliopisto tarjoaa valikoituja opintoja kaikista tekniikan alan yliopistoista Suomessa maksutta. Kurssit ovat kaikille avoimia ja niitä voivat suorittaa kaikki lukiolaisista työikäisiin.

Puolestaan FiTech-alustalla tarjottavat matematiikan kursseista DI-ohjelmaan hakeva saa lisäpisteitä ja se voi auttaa potentiaalisia opiskelijoita, jotka hakevat opintoihin työelämästä ja heillä on viimeisistä matematiikan kursseista vierähtänyt vuosia.

 

 

 

Sopivia kursseja ovat (joista saa lisäpisteitä hakiessa, jos jo suorittanut 10 op + voi suorittaa FITechin kautta)

Näitä kursseja suositellaan, kun niillä voi korvata täydentäviä opintoja.

Haussa hyväksytään myös kurssi MATH.APP.110 Insinöörimatematiikan perusteet (https://fitech.io/fi/opinnot/insinoorimatematiikan-perusteet/), jota ei kuitenkaan voi korvata täydentäviä opintojaksoja.

 

Jos olet DI-Ohjelman hakija huomioi, että kurssit pitää olla suoritettu ja tiedot lisätty opintopolkuun 7.4.2021 klo 15.00 mennessä. Täten kurssista MATH.MA.140 pitää suorittaa englanninkielinen versio Vectors and matrices (https://fitech.io/fi/opinnot/vectors-and-matrices/), joka järjestetään kevään 1. periodissa. Kurssien hakuaika on 21.12.2020 paitsi MATH.APP.12, jossa se päättyy 4.1.2021.

FITech-alustalta löytyy myös DI-ohjelmassa tarjottava industrial robotics sivuaine. https://fitech.io/fi/opinnot/industrial-robotics/

 FITech blue

Hyvä hetki hakea on nyt!

 

PS. Sivustolle on lisätty automaatiotekniikan DI-ohjelman tutkintorakenne ja kurssit. Löydät ne DI-ohjelma rakenne välilehdeltä:
DI-ohjelman rakenne

Logot: Vipuvoimaa EU:lta, ELY-keskus, EU-euroopan sosiaalirahasto.

Hankkeen toteuttajat

Toteuttajat